website design

Van een eenvoudige website om uw diensten of bedrijf te etaleren tot een webwinkel, u kunt met elke aanvraag hier terecht.
Je hoeft geen groot bedrijf te hebben om jezelf, je kunsten of je diensten aan de wereld te tonen. In het digitale domein is iedereen even groot. Internet biedt iedereen de mogelijkheid om iets van zichzelf te laten zien. Een eigen pagina is voor iedereen betaalbaar.
Mogelijk heeft u al jaren een winkel van stenen en cement, maar wilt de digitale boot niet missen. Internet winkelen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en mensen komen voor sommige artikelen niet eens meer de deur uit.

  • Kosten
Omdat de mogelijkheden in wezen onbegrensd zijn, is het moeilijk van tevoren een opgave van de kosten te doen. Om u toch een idee te geven volgen hier wat voorbeelden.
Neem contact op en in een persoonlijk gesprek kunnen vrijblijvend al uw wensen, alle mogelijkheden en kosten besproken worden.

uw wensen richtprijs
U wilt een nieuwe homepage met een standaard lay-out. U levert zelf de inhoud, zoals tekst, logo, plaatjes of foto's € 95,-
U wilt een geheel nieuwe homepage met een 'eigen gezicht'. U levert zelf de inhoud, zoals tekst, logo, plaatjes of foto's. € 125,- – € 250,-
een extra pagina. € 65,-
elke volgende standaardpagina. € 35,-
pagina afwijkend van het basisontwerp (meerdere kolommen, extra links, (pagina met) fotoalbum etc. € 45,-
pagina met extra scripting (wisselende foto's, e-mail of antwoordformulier etc.) € 65,-
Extra mogelijkheden
ontwerp van uw logo € 75,-
foto's voor uw site van uzelf, uw producten, uw werken etc. in overleg
aanvraag domein, installatie van uw site op internet € 95,